Krajská liga mužů:
25. září 2024
Klub
Klub

Akce POJĎ HRÁT HOKEJ již po třinácté

V úterý 24.09. 2024 proběhla na zimním stadionu v Novém Městě nad Metují již třináctá akce Českého hokeje nazvaná „Pojď hrát hokej“ v rámci projektu Týden hokeje.


Pojď hrát hokej již po třinácté!

V úterý 24. září 2024 se v Novém Městě nad Metují uskutečnila již třináctá náborová akce malých hokejistů s názvem “Pojď hrát hokej” jako součást „Týdne hokeje“, a to pod záštitou Českého svazu ledního hokeje. Nově příchozích dětí se zájmem o lední hokej v Novém Městě nad Metují přišlo osmnáct. Věkové rozmezí narození účastníků bylo 2015-2020.

Při registraci u vstupu na stadion děti obdržely hodnotné dárky. Poté se rodiče a děti odebrali do připravené kabiny, kde si děti převzali trenéři a instruktorky. Následoval bohatý program.
Po prvním seznámení s ledem děti absolvovaly spoustu zábavy a her.

Mezitím se rodiče na připravené prezentaci dozvěděli důležité informace o celé akci “Pojď hrát hokej”, o fungování klubu a vizi Spartaku, týkající se jak práce s mládeží, tak o pořádání sportovních akcí pro děti během celého roku. Dále se dozvěděli o tom, co to znamená pro dítě i rodiče mít doma malého hokejistu, jak začít hrát hokej a co je k tomu potřeba.

S ohledem na to, s jakým zaujetím si děti hrály a rodiče absolvovali připravenou prezentaci, lze soudit, že se můžeme těšit na brzkou spolupráci na domácím ledě.

Možnost přihlášení dětí na hokej platí po celou sezónu. Veškeré informace včetně zapůjčení výstroje poskytne šéftrenér mládeže Štěpán Lukášek (tel. 775 300924).

Všem velice děkujeme za účast na akci „Pojď hrát hokej“ a těšíme se, že se budeme vídávat i nadále.