Krajská liga mužů:
15. srpna 2024
Klub
Klub

Pomáháme...

Okurkovka pomalu končí a zanedlouho jdeme na to. Ještě předtím bychom ale rádi do světa vyslali jeden vzkaz. Našeho závěrečného týmového focení se po úspěšné loňské sezóně totiž zúčastnil i jeden malý válečník (pozn.: kabrňák uprostřed 😉), který v té době sváděl a částečně trochu i ještě dnes svádí souboj s trochu jiným soupeřem, než nám byla Česká Třebová 🐔. Tím válečníkem je náš věrný 12 letý fanoušek Mára.

My jsme rádi, že se snad vše pomalu blíží k úspěšnému konci a rádi bychom Máru pomohli dostat zpět do formy... pomožte nám tedy i Vy.

Mára se pere se zákeřnou nemocí s názvem Hočkynův lymfom. Aktuálně prochází druhým kolem chemoterapií, které by měl brzy dokončit a poté pro něho bude důležité dostat se co nejrychleji zpět do kondice a pohody. Proto jsme se rozhodli, že se Markovi a jeho rodině, která zažívá opravdu těžký rok, pokusíme pomoci a uspořádáme malou sbírku. Z této sbírky bychom Márovi rádi dopřáli ozdravný pobyt, kde by mohl zpátky nabrat kila a fyzičku.

Vše proběhne transparentně přes naše kamarády z nadace SPORT HRADEC CUP , se kterými jsme společně již vybrali nějaké peníze na děti s těžkým osudem a rádi bychom tímto na tuto spolupráci navázali.

Váš příspěvek můžete tedy poslat na účet:
76677616/5500 (učet je veden dle náležitosti účtu pro nadační fondy), případně využít přímého QR kódu. QR

Do zprávy pro příjemce vyplňte heslo: Spartak Nové Město

Výše příspěvku je samozřejmě dobrovolné.
https://sporthradec.cz/
Děkujeme a srdečně Vás poprosíme i o sdílení ✌🙏
SPARTAK AHU

Mára