Krajská liga mužů:
06. srpna 2024
A-tým
Petr Lukášek

Nová posila A-týmu

Před začátkem nové sezony hlásíme první posilu našeho A-týmu. Náš dres oblékne hokejista se zkušenostmi z vyšších soutěží, např. ze Vsetína, Dukly Jihlava či Přerova. Zmíněným hráčem je broumovský rodák JAN BERGER, který u nás bude zároveň působit jako trenér juniorky.

Honza je odchovancem královéhradeckého klubu, stopu následně zanechal v Trutnově, Dvoře Králové, Vrchlabí, Přerově, Prostějově, Jihlavě, Šumperku, Znojmě či Vsetíně. Jedná se tak o velezkušeného hráče, který by nám měl pomoci zejména v útočné fázi. Jak již bylo zmíněno, pomůže nám i s výchovou mládeže a to jako trenér nově zřízené kategorie juniorů.

Angažování si pochvaluje i předseda klubu ing. Vik: “Za příchod Bergise jsme velice rádi, jelikož se jedná o koncepční krok, který má velký přínos pro celý klub. Honza totiž přichází nejen jako posila pro náš “A” tým, ale zároveň si přebírá a povede náš nově vznikající juniorský tým z pozice hlavního trenéra. Tento model se nám velmi osvědčil v loňském roce se Štěpou Matějčkem a jsem přesvědčen o tom, že i letos se nám podařilo přivést nejen pro fanoušky, ale i pro kluky samotné velké lákadlo. Není totiž pravidlem, že by si hráči v klubech jako je ten náš mohli zahrát pod někým s takovými zkušenostmi”...

Statistiky hráče na eliteprospects.com