Krajská liga mužů:
29. listopadu 2022
Mládež
Redakce

Vítězství hokejistů 4. třídy na turnaji v Poznani

V sobotu 26.11. se hráči ročníku 2013 zúčastnili prestižního turnaje v polské Poznani. V konkurenci 12 týmů, mezi nimiž nechyběla Legia Varšava, Gdaňsk, Štětín, Lodž, Toruň, domácí Poznaň a další, se naši kluci prosadili a po zásluze obsadili první místo.

Do turnaje jsme vstupovali s určitou dávkou nejistoty. Konfrontace s polským hokejem pro nás byla velkou neznámou a nevěděli jsme co od polských klubů zvučných jmen očekávat. Hned v prvním zápase z nás však nervozita opadla. Chlapci vyzbrojeni českými vlajkami na helmách :) si poradili z Gdaňskem 6:1. V dalších zápasech se pak naše převaha stupňovala a snadno jsme přecházeli přes další soupeře. Nejtěžším zápasem bylo jednoznačně finále. Proti Sokolům Toruň se nám i přes herní převahu příliš nedařilo proměňovat šance, nakonec jsme však zvítězili 4:1.


Poté už následovali oslavy, předání týmových a individuálních cen a především, za vítězství slíbená, návštěva v McDonaldu. :) Klukům děkujeme za jejich bojovnost, nasazení a týmového ducha. Rodičům pak za výbornou podporu. Všichni společně si odnášíme skvělý zážitek.